MOTAN SIGMA 24 ERP

Astazi i-a venit randul centralei MOTAN SIGMA 24 ERP, o centrala realizata de catre producatorul MOTAN. Cu siguranta ca nu multi dintre voi stiti prea multe lucruri despre acest producator, tocmai de aceea o sa va prezentam pe scurt istoria si evolutia companiei, ulterior, venind momentul prezentarii calitatilor, specificatiilor si design-ului centralei despre care astazi avem de vorbit.

Despre MOTAN si Istoria Companiei

Chiar daca probabil nu foarte multi cunoasteti asa bine compania, aceasta a aparut pe piata acum mai bine de 15 ani, in momentul in care cei de la Kober au luat decizia de a lansat propria lor productie de centrale termice denumite Motan. Insa, cei de la Kober nu s-au oprit aici, incepand ulterior lansarea de boilere Motan, cat si alte accesorii.

Cu siguranta ati auzit de Kober, aceasta fiind una din putinele afaceri 100% romanesti, afacere ce a reusit sa atinga succesul. Aparand pe piata in 1991, datorita inginerului Aurel Kober, afacerea a inceput sa se dezvolte rapid, iar, in zilele noastre, brandul Kober a ajuns sa fie recunoscut in intreaga lume.

In primii sai ani de activitate, companie a lansat exclusiv vopesluri, odata cu anii 2000 aparand pe piata si utilajele industriale produse de catre acestia.

Chiar daca la noi in tara prin anii 2002 nu erau multi producatori romani de succes, grupul Kober nu s-a demoralizat si a tinut mortis sa lanseze prima lor centrala Motan, produs autentic romanesc. Deci, dupa cum am spus, de mai bine de 15 ani, mai exact 18 ani, centralele Motan fac caldura in casele romanilor, fiind recunoscute drept niste centrale destul de bune, ajungand a fi disponibile spre vanzare in nu mai putin de 243 de state din intreaga lume.

Centrala termica MOTAN Sigma 24 ERP

Noua centrala realizata de cei de la Motan este una murala, ce se bucura de funtionarea pe gaz find incadrata cu usurinta in gama centralelor cu o putere de fix 24 kw. Principalele functionalitati ale centrlaie sunt cele de incalzire a locuintei, cat si de incalzire a apei menajere.

Functiile si Specificatiile Centralei

Centrala MOTAN Sigma 24 ERP este una ce ne ofera suficiente functii benefice, astfel incat sa faca din aceasta o achizitie reusita.

Vorbim aici despre hidroblocul ce a fost realizat dintr-o poliamida ranforsata, avand fibra de sticla, astfel incat sa ne bucuram de cat mai putine depuneri de calcar. Avand un panou de comanda cu afisat LCD, cat si autodiagnoza, putem spune ca centrala poate fi manevrata foarte usor, datorita interfetei sale foarte prietenoase.

Totodata, producatorul a tinut sa iti ofere si posibilitate de a racorda o instalatie pentru incalzirea in pardoseala, in cazul in care iti doresti atat de lucru. In prezent, nici cei mai de top producatori nu iti ofera aceasta posibilitate pe toate centralele lor.

Totodata, centrala ne ofera si un randament de pana la 93%, astfel incat, putem spune ca avem de-a face cu o centrala oarecum de top a producatorului.

Verifica oferta Emag!

Design si Dimensiuni

Din punct de vedere al aspectului, centrala MOTAN Sigma 24 ERP soseste cu un aspect aratos, fin, elegant si modern. Fiind de culoare alba, noua centrala poate fi integrata in absolut orice locuinta fara vreo dificultate. In partea dreapta sus, avem mic logo-ul „Motan”, in timp ce in partea inferioara avem afisajul centralei cat si butoanele pentru controlul centralei.

Dimensiunile centralei nu sunt unele atat de mari, centrala masurand 70 de centimetri in inaltime, are o latime de 40.6 centimetri, in timp ce in greutate masoara 31 de kilograme.

Asadar, putem spune ca noua centrala 100% romaneasca produsa de cei de la Motan, denumita MOTAN Sigma 24 ERP, are un raport calitate/pret excelent, deoarece, pentru banii pe care vei fi nevoit sa ii platesti pentru aceasta centrala, te vei bucura de functii si tehnologii de ultima ora, cat si de un aspect placut. Totodata, te vei bucura si de faptul ca vei avea in gospodarie o centrala pur romaneasca.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu