Ariston Alteas One Net 24

Ariston Alteas One Net 24 este denumirea unei noi centrale realizate de catre producatorul italian de top, o centrala ce reprezinta varful de gama al producatorului. Putem vorbi aici despre o centrala ce are cele mai noi functii si tehnologii ce ar putea fi incorporate pe o astfel de centrala pe gaz, unde mai punem si faptul ca design-ul acestei centrale este unul modern, foarte elegant.

Insa, mai multe despre toate specificatiile centralei, design-ul acesteia, puncte forte si slabe, veti afla imediat, in continuarea articolului.


Specificatii tehnice

Dupa cum spuneam inca din inceputul acestui articol, putem spune ca pe aceastra noua centrala marca Ariston au fost incorporate cele mai noi, cele mai de top tehnologii si functii.

In primul rand putem vorbi despre conectare la internet cu ajutorul Gatway-ului inclus. Va puteti conecta la centrala cu ajutorul aplicatiei Ariston Net.

Din punct de vedere al celorlalte functii, centrala Ariston Alteas One Net 24 ne ofera un set inovativ si totodata unic care nu fac altceva decat sa ne confere stabilitate, o utilizare cat mai usoara dar si posibilitatea ca centrala sa iti satisfaca nevoile termice.

Functia Auto este una din functiile ce au fost incorporate pe aceasta centrala. Mai exact, aceasta functie nu face altceva decat ca centrala sa regleze de una singura incalzirea, cu ajutorul celor 4 senzori: 3 senzori interni si un senzor exterior.

O alta functie ce a fost adaugata pe aceasta centrala este functia Comfort. Aceasta functie scade timpul pentru incalzirea apei menajere, astfel ca, intr-un timp relativ scurt te poti bucura de apa menajera calda.

Autodiagnoza este inca o functie de top pe care producatorul italian a tinut sa o adauge pe aceasta centrala. Cu ajutorul acestei functii, in cazul anumitor erori vei fi informat la timp. Totodata, centrala va tine sa ne aduca la cunostinta si atunci cand aceasta are nevoie de o intretinere, deoarece o data la o anumita perioada de timp, centrala trebuie sa se bucure de o astfel de intretinere. Afisajul LED al centralei ne va oferi imediat detalii despre eventalele probleme ce vor aparea

Cu ajutoul noului Xtratech, schimbatorul de caldura, putem spune ca eficienta centralei va ajunge in punctul culminant, avand o eficienta de pana la 94%

Fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, centrala Ariston Alteas One Net 24 are un consum de energie relativ scazut.

Design si Dimensiuni Ariston Alteas One

Producatorul italian a tinut sa construiasca noua sa centrala astfel incat proprietarii sa aiba o utilizare cat mai facila, dar si o monitorizare rapid si simpla a functionalitatii centralei.

Avem aici o centrala cu dimensiuni destul de reduse ce a fost realizata din cele mai bune materiale, putand a se integra cu foarte mare usurinta in casele tuturor.

Din punct de vedere al dimensiunilor, avem o centrala ce masoara aproximativ 75 de centimetri in inaltime, latimea sa fiind de 40 de centimetri, in timp ce in greutate cantareste 31 de kilograme.

Click aici pentru pret Ariston Alteas One Net 24

Avantajele Centralei

Noua centrala produsa de cei de la Ariston s-ar putea dovedi a fi o achizitie reusita, din pricina faptului ca ne ofera destul de multe avantaje, cum ar fi simpla utilizare, dar si posibilitatea de a-ti controla si diagnostica eventualele ale centralei cu ajutorul telefonului, centrala avand posibilitate de conectare wireless.

Totodata, datorita faptului ca amortizorul pentru zgomot a fost optimizat aproape perfect, zgomotul va fi unul foarte redus.

Totodata, principala preocupare a producatorului italian a fost mediul si asa poluat, astfel incat acestia au realizat o centrala oarecum ecologica, care se bucura de un consum destul de scazut, avand totodata emisii de gaze mici.

In concluzie, putem spune ca noua centrala Ariston Alteas One Net 24 s-ar putea dovedi a fi o achizitie reusita, reprezentand oarecum varful de gama al producatoului italian, oferindu-n specificatii de top, cat si un design superb, ce se poate incadra cu usurinta in orice locuinta. In acest moment, centrala produsa de Ariston are un pret de aprox 4000 lei in oferta celor de la eMAG.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu