Ariston Cares Premium 24 EU

Acasa » Casa » Centrale termice » Ariston Cares Premium 24 EU

Pe parcursul acestui articol vom vorbi despre inca o centrala termica realizata de producatorul italian, centrala denumita Ariston Cares Premium 24 EU, o centrala ce s-ar incadra in categoria “mid-range”, fiind o centrala destul de eficienta care cu siguranta se va descurca bine, cu ajutorul noilor sale tenologii, consumului scazut de gaz, dar si prin aspectul sau simplu, elegant si modern.

Insa, toate aceste detalii le vom discuta in continuarea acestui articol informational despre noua centrala produsa de producatorul Ariston.

Specificatii Tehnice Ariston Cares Premium

Noua centrala produsa de cei de la Ariston a fost special gandita pentru apartamente, astfel ca noua Ariston Cares ofera o eficienta eneretica crescuta, ducand astfel la o economie cu pana la 35% din punct de vedere al consumului, in comparatie cu centralele oarecare.

Totodata, pe langa acest consum destul de redus de energie, trebuie sa adaugam sai tehnologii condensarii, cat si dimensiunile destul de mici ale acestei centrale, ce aduc un plus de eficienta energetica din acest punct de vedere.

Totodata, datorita noului schimbator din aluminiu pentru caldura, se realizeaza un transfer excelent de caldura, de altfel, recuperandu-se si caldura latenta si sensibila din celelalte gaze de ardere.

Putem spune ca nu doar consumul de gaz este destul de mic, dar si cel de energie electrica. Totul i se datoreaza si pompei modulante, centrala putand a-si optimiza singura temperatura cat si functionarea. Consumul de energie al centralei Ariston Cares Premium 24 va fi de maximum 450 kWh pentru un an.

De altfel, producatorul si-a dorit sa ne ofere un control termic cat mai ridicat. Pe langa controlul termic ridicat, producatorul a tinut mortis sa ne ofere si un confort fonic si confort de utilizare cat mai bune.

Totodata, cu ajutorul materialelor de foarte buna calitate, instalarea centralei se va realiza cu usurinta, iar intretinerea acesteia va fi si mai simpla. Deci, dupa cum spuneam, confortul pare a fi cuvantul de ordine in ceea ce tine aceasta centrala temica.

Daca esti unul din cei carora le pasa de mediu, trebuie sa stii ca producatorul italian s-a gandit si la acest aspect, astfel ca noua Ariston Cares Premium este o centrala destul de ecologica, cu emisii cat mai mici din punct de vedere al dioxidului de cardbon. Totodata, si consumul este unul destul de scazut. De altfel, datorita acestor lucruri, centrala poate fi incorporata si intr-un mediu natural fara sa sufere daune de vreun fel.

Design si Dimensiuni

Dupa cum spuneam inca de la inceputul acestui articol informational, design-ul a reprezentat si reprezinta unul din punctele forte ale producatorului italian, lucru ce se remarca si din punct de vedere al acestei centrale. Avem de-a face aici cu o centrala eleganta, ce ne ofera finisaje de inalta calitate, producatorul fiind foarte atent si la cele mai mici detalii.

Totodata, producatorul s-a gandit ca o centrala de culoare alba s-ar putea incorpora fara probleme in absolut orice locuinta, indiferent de design-ul sau culoarea acesteia.

Un alt punct forte din punct de vedere al aspectului centralei este reprezentat si de cater dimensiuni, avand aici cu o centrala care are niste dimensiuni destul de reduse, putand astfel sa fie incorporata in aproape orice locuinta, putand a fi o varianta optima chiar si pentru apartamentele ceva mai mici.

Si, ca tot a venit vorba de dimensiunile noii centrale Ariston Cares Premium 24 EU, vorbim aici de faptul ca noua centrala Ariston masoara 74.5 centimetri in inaltime, are o latime de 40 de centimetri si o greutate de doar 25 de kilograme.

Asadar, putem spune ca noua centrala a producatorului italian, Ariston Cares Premium 24 EU, este o centrala ce se incadreaza in categoria “midrange”, insa tinde cu usurinta spre o centrala de tip “high-end”, datorita tehnologiilor, functiilor si aspectului centralei. Avem de-a face si cu un raport tip calitate/pret mai mult decat excelent, centrala fiind listata in oferta celor de la eMAG la cel mai bun pret de pe piata in acest moment.

Poate te intereseaza si topul cu cele mai bune centrale termice de apartament!

Actualizat la data de 28 aprilie 2022 de catre Andrei Popescu

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4]

Un comentariu la „Ariston Cares Premium 24 EU”

 1. O mizerie de centrală.
  Am schimbat pompa după 3 săptămâni de la punerea în funcțiune… cu plată, 1200 de lei, pentru că au zis meseriașii că nu intră pe garanție…
  Zgomot infernal.
  Face apă caldă când vrea și dacă vrea…
  Se închide brusc și nu mai intră curent în ea…
  O scot din priză cca 15 minute, după care își revine… se resetează…
  O mare dezamăgire.
  Am montat zeci de centrale Ariston pe vremuri… au mers peste 15 ani..
  Dar astea Cares… sunt o mare porcărie…
  Nu recomand !!!

  Răspunde

Lasă un comentariu