Ariston Clas One 24

De data aceasta a venit randul unei noi centrale realizata de catre producatorul italian, Ariston, fiind vorba de catre centrala al carei nume este Clas One 24, o centrala ce a fost special conceputa pentru a incalzi locuinta casnica, cabana, apartamentul sau orice casa racordata la energie electrica si gaz.

Calitatile Centralei

Centrala este una pe baza de gaze naturale, insa, daca va fi necesar, se poate schimba alimentarea acesteia in gaz lichefiat. Pentru a ptea functiona pe condensare, va fi nevoie ca aceasta centrala sa fie conectata la 220 V, densitatea retelei electrice. Pentru a se pastra buna functionare, italienii recomanda ca pe langa aceasta centrala sa fie instalat si un regulator de tensiune, iar alegerea unui astfel de regulator sa fie facuta in urma consultarii unui specialist.

Aceasta centrala paote fi folosita spre a incalzi locuinta, cat si pentru a alimenta intreaga gospodarie cu apa calda. Cele doua mentionate pot sa fie modificate in functie de nevoile fiecarui proprietar. Totodata, avem aici si un nivel destul de scazut din punct de vedere al noxelor, corespunzand standardelor europene.

Putem spune ca noua centrala realizata de cei de la Ariston, modelul Clas One 24 se incadreaza in nivelul de top din punct de vedere al echipamentelor Ariston. Centrala se bazeaza pe consumul de gaz cu o camera etansa de ardere, astfel ca iti poate permite sa incalzesti o locuinta cu dimensiuni de maximum 180 metri patrati.

Asadar, pe langa faptul ca centrala este una economica, putem spune ca aceasta este si una ecologica, poluand mediul, insa intr-o masura cat mai mica.

Totodata, trebuie sa stiti ca Ariston Clas One 24 are una dintre cele mai bune utilizari a gazelor naturale, reusind astfel sa scada si din costurile incalzirii.

Alte specificatii tehnice Ariston Clas One

Am tinut sa mentionam principalele calitati si tehnologii ale acestei centrale inca de la inceputul articolului, insa cateva au ramas omise.

Pentru inceput, putem spune ca noua centrala Ariston Clas One 24 ne ofera o siguranta cat mai mare in exploatare.

Vorbim aici in special de faptul ca noua centrala realizata de italieni are protectie la inghet, in timp ce aceasta nu poate emite mai mult de maximum 42 kilograme de gaz pe ora. Totodata, temperatura la care gazele sunt evacuate este de 61 de grade Celsius.

Noua centrala face parte din clasa de eficiente electrica A, astfel incat avem un consum optim de energie electrica.

Cu ajutoul panoului de afisaj LCD, noua centrala se poate utiliza foarte usor chiar si de cei mai mici, desi nu este recomandabil ca acestia sa aiba acces la centrala.

Design si Dimensiuni

Avem aici de-a face cu o centrala destul de aratoasa, fiind vorba de o centrala de culoare alba, in combinatie cu putin gri, in zona afisajului LCD si a butoanelor de control a centralei. Au fost folosite finisaje de inalta calitate, iar pe langa aceste finisaje putem vorbi si de niste dimensiuni destul de bune.

Centrala Ariston Clas One 24 masoara 74.5 centimetri in inaltime, latimea sa este de 40 de centimetri, in timp ce greutatea este de aproximativ 30 de kilograme, mai exact 29.7 kilograme, astfel ca centrala poate sa fie incorporata in orice locuinta, chiar si in apartamentele ceva mai micute.

Asadar, vorbim de o centrala produsa de cei de la Ariston, centrala ce ne ofera specificatii de top, o atentie sporita la mediul inconjurator, un design foarte bine realizat, unde mai punem si faptul ca in acest moment, aceasta centrala figureaza in oferta celor de la eMAG la un pret de nerefuzat. Pentru a vedea topul celor mai bune centrale termice dati click AICI, unde Ariston Clas One este votata a fi cea mai buna centrala termica pe gaz in momentul actual.

Click to rate this post!
[Total: 11 Average: 4.3]

Lasă un comentariu