Xiaomi Mi Mop PRO

Acasa » Electronice » Aspiratoare Robot » Xiaomi Mi Mop PRO

Cu siguranta ca un robot de aspirare ar putea sa reprezinte un plus si un aliat pentru locuinta noastra, in lupta cu mizeria si praful. Xiaomi Mi Mop Pro ar putea fi o solutie care sa va avantajeze din toate punctele de vedere, putand sa va ofere o aspirare cat mai accesibila fara ca proprietarul sa se implice in vreun fel.

Robotii clasici, dupa cum bine stim, ofera doar aspirare uscata, insa, in cazul modelului despre care discutam chiar acum, produs de cei de la Xiaomi, putem sa trecem in revista si aspirare umeda.

Specificatii tehnice Xiaomi Mi Mop PRo

Noul aspirator robot de la Xiaomi, modelul Mi Mop Pro reprezinta varianta imbunatatita a modelului Mi Robot, “sub capota” fiind prezenta si navigarea laser LDS. De altfel, fata de modelul anterior, se ofera si o viteza mai mare, dar si o cartografiere ceva mai eficienta.

Din punct de vedere al puterii, Mi Mop Pro are 33 W, de aici reiesind faptul ca acesta poate rezista si curata fara probleme podelele ceva mai dure, dar si covoarele. Din punct de vedere al covoarelor, trebuie sa retineti faptul ca firul ar trebui sa fie de o lungime medie.

Rezervorul in care se aduna resturile colectate are o capacitate de pana la 300 ml, fiind destul de incapator incat sa nu existe varianta de a opri aparatul pentru a goli rezervorul. De altfel, recipientul de depozitare are control inteligent, astfel ca se poate observa nivelul de apa in rezerve, la posturi fiind prezente o pompa cu un senzor cu micro control, dar si un senzor ce ne va indica nivelul apei din recipient.

Din punct de vedere al modurilor de curatare a podelelor si covoarelor, ne sunt puse la dispozitie 3 astfel de moduri, precum aspirarea si spalarea in acelasi timp, dar si posibilitatea de a actiona individual, fie spalarea, fie aspirarea.

Precizia foare buna, navigarea asistata cat si detectarea eventualelor obstacole sunt posibile deoarece pe acest robot au fost instalati nu mai putin de 12 senzori. Pe deasupra, tehnologia Wi-Fi este si ea prezenta la posturi, iar cu ajutorul aplicatiei pe care o veti descarca pe telefonul mobil, aveti posibilitatea de a controla robotul de la distanta. Asadar, prin telefon vei putea sa selectezi ora la care sa inceapa curatenia, modul pe care il alegi, cat si traseul pe care Xiaomi Mi Mop Pro sa il urmeze. Interfata intuitiva a aplicatiei face utilizarea si mai usoara.

O curatare ceva mai optima si eficienta a intregii locuinte este posibila doar cu ajutorul sistemului cu laser LDS ce foloseste pozitii de calibrare a spatiului, dar si algoritmi avansati, iar, acest sistem este si el prezent pe robotul Xiaomi Mi Mop Pro.

Design si Dimensiuni

Din punct de vedere al aspectului acestui robot nu sunt prea multe de spus, fiind un robot ce arata destul de bine, fiind disponibil in culoarea neagra. Din fericire, nu este vorba de acel negru lucios ce aduna imediat mult par si multe amprente,

De altfel, in partea inferioara a acestui robot regasim peria principala, cat si o alta perie, dispusa lateral ce poate sa ghideze mizeria prezenta in zona mobilei, catre pereti, iar mai apoi catre traseul de aspirare. Astfel, este posibila curatarea si zonelor pe care le-am fi considerat ceva mai dificile.

Din punct de vedere al dimensiunii, Xiaomi Mi Mop Pro are un diametru de 35 centimeri, o inaltime de 9.45 centimetri si o greutate de 3.6 kilograme.

Autonomie

Din punct de vedere al autonomiei, robotul continua sa stea bine. Mai exact, ne este oferita o autonomie de pana la 110 minute, astfel ca timp de aproximativ doua ore, robotul isi va face treaba in mod eficient prin casa. De altfel, trebuie notat si faptul ca aparatul nu este unul deloc galagios, emitand doar 77 dB

Aparatul se poate porni sau opri cu ajutorul butoanelor ce se regasesc in partea superioara. De altfel, dupa cum am mentionat deja, il puteti controla prin aplicatie, si va recomandam sa faceti acest lucru datorita flexibilitatii.

In concluzie, noul robot de aspirare Xiaomi Mi Mop Pro s-ar putea dovedi a fi o achizitie reusita pentru casa dumneavoastra, avand si un raport calitate/pret mai mult decat decent, motiv pentru care se regaseste in topul cu cele mai bune aspiratoare robot de pe piata.

Actualizat la data de 8 martie 2024 de catre Andrei Popescu

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu