iRobot Roomba 980

In trecut, matura reprezenta aliatul principal in mentinerea curateniei in casa, insa cu totii stim chinul pe care trebuia sa il induram pentru a putea curata anumite suprafete mai greu accesibile sau covoarele persane. Usor, usor, tehnologia a avansat, ajungandu-se de la matura la aspirator.

Le cunoastem cu totii, sunt greoaie, mari si greu de depozitat, insa acestea au adus un plus in viata tuturor. Insa, in prezent nici aspiratoarele nu ne pot oferi un ajutor total, deoarece, nu poti accesa orice zona din casa, si nu numai, astfel ca usor, usor, locul aspiratorului a fost luat de catre robotul de aspirare.

Desigur, iRobot Roomba 980 nu este primul robot aparut pe piata, nu este nici cel mai bun robot de aspirare, nici cel mai slab, insa cu siguranta se afla in topul performantei, putand fi controlat chiar si prin telefon. In acest moment, robotul figureaza in oferta celor de la eMAG la un pret destul de accesibil fata e momentul lansarii.

Insa, daca pretul este unul nemeritat sau, din contra, raportul calitate/pret este mai mult decat excelent, vom discuta la final, dupa ce vom trece in revista atat specificatiile tehnice cat si cateva detalii despre aspectul robotului.

Verifica Pret iRobot Roomba 980

Specificatii tehnice iRobot Roomba 980

Iar, pentru inceput, spre a-ti face o idee despre locul pe care il ocupa acest robot in intreaga gama, trebuie sa specificam faptul ca iRobot Roomba 980 poate sa functioneze fara oprire pe o perioada de timp care este cu pana la 50% mai mare decat in cazul modelelor anterioare. De altfel, poate sa functioneze intr-o locatie ce are o suprafata de pana la 185 metri patrati.

pareri irobot roomba

Dar, ce trebuie sa faci daca robotul se descarca in timp ce procesul de aspirare este activat? Tu, ca proprietar nu trebuie sa faci mare lucru, deoarece robotul este atat de inteligent incat se va deplasa singur la o priza, ulterior deplasandu-se, singur in locul unde a ramas inainte de a fi pus la incarcat.

Totodata, noul robot de la iRobot este destinat oricarei suprafete, putand sa curete parchetul, dar si pardoselile dure cat si covoarele. „Sub capota” se afla si functia Carpet Boost, destinata covoarelor. Pentru posesorii de caini, pisici sau orice alt animalut de companie, acest robot este o achizitie ideala, deoarece parul si murdaria nu vor avea nici cea mai mica sansa in fata acestui robot.

Fiind special construit pentru a realiza o curatare ca mai minutioasa a tuturor zonelor din locuinta, acum poti spune adio prafului si murdariei din zonelor care erau ceva mai greu accesibile.

La acest robot ar fi de remarcat si faptul ca a fost special conceput cu un sistem ce face imposibila incurcarea robotului in cabluri, iar fata de modelele anterioare, acest robot este cu pana la 50% mai bun atunci cand vine vorba de curatarea unei pardoseli. Totul i se datoreaza tehnologiei AeroForce, asa fiind numit sistemul in trei trepte al robotului.

In cazul in care doresti sa lasi robotul sa actioneze doar pe o anumita suprafata, datorita tehnologiei Virtual Wall, acest lucru este posibil.

  • Autonomie baterie pana la 2 ore
  • Putere 33 W
  • Sistem de curatare in colturi si de-a lungul peretilor
  • Nu se incurca in cabluri sau colturi

Verifica Pretul iRobot Roomba 980 actualizat

Design si Dimensiuni

iRobot Roomba 980 vine pe piata cu o abordare futuristica din punct de vedere al design-ului, iar functiile prezente punand si mai mult robotul in valoare. Acest model de aparat este disponibil intr-o combinatie negru-maro fiind potrivit pentru orice suprafata.

Fiind un aparat cu dimensiuni ceva mai reduse, ailitatea si rapiditatea ar putea fi cuvintele de ordine atunci cand vorbim de curatarea locuintei. Iar, catot a venit vorba de dimensiuni, acest robot cantareste nu mai putin de 4 kilograme, cele 4 kilograme facandu-l robust si rezistent.

Datorita senzorilor cu care este dotat, robotul va depista din timp peretii si mobila, spre a le evita.

Pareri PRO si CONTRA Roomba 360

Din punct de vedere al punctelor pro, am putea trece in revista dimensiunile reduse ale acestui robot, cat si zgomotul redus pe care il face, cat si eficienta sa. De altfel, design-ul futuristic si modern in acelasi timp, cat si functia WiFi si face posibila controlarea robotului de la distanta, ar putea fi trecute drept puncte PRO.

Ca si puncte CONTRA, nu am putea mentiona ceva anume, la acest moment pana si raportul calitate/pret fiind unul exceptional

In concluzie, iRobot Roomba 980, cu siguranta se va dovedi a fi o achizitie reusita pentru locuinta ta, datorita multitudinii de functii cu care vine dotat, cat si din punct de vedere al aspectului.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Lasă un comentariu