Roborock Cleaner S5 MAX

Dupa sucesul modelului anterior, producatorul chinez soseste pe piata din intreaga lume cu un nou robot de aspirare, respectiv modelul Roborock Cleaner S5 MAX, care este realizat, tot ca precedentul model, in colaborare cu cei de la Xiaomi.

Odata cu lansarea acestui nou model, producatorii chinezi au reusit sa rezolve si eventualele neajunsuri pe care le avea modelul precedent, noul robot fiind echipat cu un mop nou, total diferit, care face robotul eficient si din punct de vedere al stergerii. Asadar, putem spune ca avem un robot 2 in 1, ce poate aspira cat si sterge podeaua.

Pe scurt, S5 Max a reusit sa pastreze toate punctele forte ale modelului precedent, dar sa si aduca unele imbunatatiri acolo unde s-a dovedit a fi cazul. Insa mai multe despre imbunatatirile ce au fost aduse, cat si despre functiile ce se gasesc pe acest nou robot vei gasi mai jos, in continuarea articolului.

Specificatii Tehnice Roborock S5 MAX

Din punct de vedere al instalarii, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece Roborock Cleaner S5 MAX se instaleaza foarte usor si poate fi folosit chiar si cu aplicatia Mi Home, datorita tehnologiei WiFi incorporate. Totodata, pe langa Mi Home, robotul mai poate fi controlat si cu ajutorul aplicatiei Roborock.

Vezi aici cel mai bun pret de achizitie!

Un alt punct forte ar fi posibilitatea de a putea controla aparatul cu ajutorul asistentului Google sau Amazon.

Dar, dupa cum am spus inca din introducerea acestui articol, sistemul pentru mop este diferit. Pentru noul model avem un rezervor suficient de mare, ce foloseste un sistem diferit pentru stergerea podelei. Mai exact, lichidul nu mai curge direct din rezervor, ci este folosita o pompita pentru a extrage apa din recipient, ulterior aruncand-o in aparat cu o anumita putere. Cu o anumita putere deoarece avem trei trepte pentru udarea mopului.

Totodata, datorita unei alte tehnologii, poti sa impui o anumita suprafata robotului, spre a ocoli anumite incaperi, zone. Totodata, acesta poate fi programat spre a da cu mopul la o anumita ora si doar in zilele selectate de tine.

Un alt punct forte al acestu robot este acela ca poate sa memoreze 3 harti, astfel ca este numai bun de folosit in cazul unei case cu etaj. Totodata, acum poti sa selectezi camerele in care robotul sa isi faca treaba, cat si camera din care sa porneasca si camera in care sa termine. De altfel, poti selecta ca o camera sa fie curatata de pana la 3 ori pe parcursul unui astfel de proces.

Din punct de vedere al galagiei, noul robot Roborock Cleaner S5 MAX este ceva mai silentios decat modelul precedent. Acesta poate ajunge pana la 60 dB in momentul in care se foloseste la putere maxima. Robotul ne ofera 5 moduri de aspirare, putand fi folosit chiar si atunci cand doarme cineva, deoarece zgomotul produs va fi insesizabil.

Design si Dimensiuni S5 Max

Cand vine vorba de design, am putea spune ca nu exista o diferenta prea mare intre acest model si modelul anterior, deoarece producatorul a continuat sa mearga pe aceeasi linie finuta, eleganta, folosind pana chiar si aceeasi combinatie din punct de vedere al culorilor, respectiv alb si poortocaliu.

Dupa cum am spus si mai sus, s-a umblat la partea de mop, care a fost aproape in totalitate specificata. Modificata a mai fost si peria laterala, aceasta fiind schimbata cu o perie din silicon care poate sa stranga mult mai bine resturile, praful si mizeria.

Avem si un bumper din cauciuc pentru a atenua eventualele lovituri, iar rotile parca se descurca ceva mai bine decat pe modelul anterior.

Cumpara Roborock S5

Din punct de vedere al dimensiunilor, aparatul Roborock Cleaner S5 MAX cantareste nu mai putin de 3.5 kilograme, inaltimea sa fiind de 9.65 centimetri.

Capitolul ce nu putea fi omis este autonomia. Bateria a crescut fata de modelul anterior, in prezent fiind o unitate de 5200 mAh ce ne poate oferi o autonomie de pana la 180 de minute, in timp ce modelul anterior putea functiona maxim 150 de minute.

Puterea de aspirare a ramas aceeasi, respectiv 2000 Pa, fiind o putere suficienta cat aparatul sa isi faca treaba fara probleme.

Puncte PRO si CONTRA

Ca tot am ajuns la cel mai important capitol, o sa trecem rapid in revista punctele PRO al acestui robot. Vorbim aici de faptul ca robotul s-a dovedit a fi unul eficient, are un design atragator, modern, finut. Soseste cu un sistem de mop diferit, care s-a dovedit a fi foarte eficient. Cei 14 senzori fac aproape imposibila lovirea lui Roborock Cleaner S5 Max de anumite suprafete. Robotul poate aspira orice suprafata, de la gresie si pana la pardoseli sau covoare. Ultimul punct forte al aspiratorului ar fi posibilitatea de a-l controla prin cele doua aplicatii, Mi Home si Roborock.

Singurul punct contra ar fi faptul ca robotul nu poate sa ajunga dupa usa pentru a aspira colturile si suprafetele ramase acolo.

In concluzie, putem spune ca Roborock Cleaner S5 Max este un robot eficient, care cu siguranta isi va face treaba!

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4]

Lasă un comentariu