Roborock S6 Pure

Acasa » Aspiratoare Robot » Roborock S6 Pure

Deja cu totii cunoasteti foarte bine celebra colaborare dintre Xiaomi si Roborock pentru crearea de aspiratoare. I-a venit randul lui Roborock S6 Pure, inca o colaborare de succes intre producatorul chinez si Roborock, iar in randurile imediat urmatoare vom incerca sa parcurgem toate specificatiile sale tehnice, sa notam cateva elemente de design, iar intr-un final sa notam punctele pro si contra, ca mai apoi sa va oferim o parere, o concluzie vizavi de noul Roborock S6 Pure.

Cu siguranta ca marea majoritatea ne dorim sa traim cat mai sanatos, sa locuim intr-o casa igienizata si curata, iar odata ce ai gasit aparatul si tehnologia potrivite, poti spune ca totul e mai simplu, deoarece de intreaga igienizare si curatenie a casei se va ocupa noul tau robot.

Specificatii Tehnice

Pentru inceput am putea vorbi despre sistemul de mop pentru a spala gresia, parchetul sau orice alta suprafata. Acesta vine ca atasament la aspirator, astfel, curatarea se va face cu apa, care va trece printr-o tesatura, aceasta filtrand apa, pana la 180 ml, avand un rezervor suficient de mare pentru a-ti face treaba cu el si a spala toata suprafata locuintei. Avantajul noului sistem de mop este ca poate fi curatat sau umplut in timpul curatarii.

O alta tehnologie ce isi are rolul ei este tehnologia LiDAR, sau mai bine spus navigarea laser. Aceasta este utilizata spre a detecta suprafata ce trebuie sa fie curatata, aspiratorul putand chiar sa isi creeze singur o harta a locuintei.

Trebuie trecuta in revista si tehnologia WiFi, ce face ca aspiratorul Roborock S6 Pure sa fie utilizat mai usor sau sa fie controlat de la distanta, cu ajutorul uneia din cele doua aplicatii Roborock sau Mi Home. Cu ajutorul aplicatiei vei putea sa configurezi si sa dai comenzi robotului, totodata, vei putea imparti locuinta in mai multe sectiuni sau sa impui zone pe care robotul sa nu le acceseze. Noul robot marca Roborock, in colaborare cu Xiaomi este capabil de a memora mai multe harti, fiind ideal pentru o casa cu etaj.

Periile cat si filtrele de aer se poate detasa foarte usor, aceste elemente putand fi spalate la mana, astfel ca mentinerea si curatarea robotului se face foarte usor. Poti da comenzi vocale robotului cu ajutoul asistenului Google, Amazon, Siri sau Alexa, iar comenzile pot fi date si in limba romana, deoarece exista si un pachet de voce pentru limba noastra.

Design si Dimensiuni Roborock S6

Roborock S6 Pure soseste in doua variante de culoare, atat negru, cat si alb, avand un aspect dragut, iar calitatea materialelor folosite este de inalta calitate.

Butoanele sunt doar doua, unul destinat pornirii si opririi robotului, iar altul ce da comanda ca robotul sa revina la statia de incarcare, astfel ca nu este un robot incarcat de butoane, al carui aspect sa fie deranjant.

Aspiratorul se va deplasa singur catre docul de incarcare, acesta fiind dotat cu un torn pentru localizare, la posturi fiind si piciorul de incarcare. Dupa ce aspiratorul s-a incarcat, acesta se va intoarce la treaba, din locul in care a ramas.

Din punct de vedere al dimensiunilor, Roborock S6 Pure are o inaltime de doar 10 centimetri, astfel ca acesta poate ajung cu usurinta subt paturi, sub mese, scaune, cat si sub alte obiecte de mobilier. Greutatea aspiratorului este doar 3.2 kilograme, astfel ca avem de-a face cu un aspirator finut, elegant, ce se va face cu usurinta remarcat datorita design-ului sau.

Accesorii Roborock S6 Pure

Orice produs folosit in exces ajunge sa se uzeze la un moment dat. Roborock S6 Pure are multe piese interschimbabile, astfel ca atunci cand se strica o perie sau se deterioreaza materialul mop-ului, nu trebuie sa renuntam la acea facilitate, ci efectiv putem comanda accesoriile separat. AICI gasiti accesorii pentru toata gama de aspiratoare robot Roborock.

Puncte PRO si CONTRA

Asa cum deja v-am obisnuit, in incheierea articolului trecem din nou in revista toate punctele PRO si CONTRA ale acestui aspirator.

Probabil ca unii dintre voi deja stiti punctele PRO ale acestui aspirator, fiind functiile cu care producatorii ne-au obisnuit deja, vorbind aici de tehnologia LiDAR, tehnologia WiFi, detectia covoarelor, dar si cele patru moduri de folosire ale aspiratorului, Quiet, Balanced, Turbo si Max. Folosit in mod Balanced, aspiratorul este mai mult decat silentios.

Dar, de departe cel mai important punct PRO al acestui aspirator face referire la comenzile vocale in limba romana. Datorita faptului ca producatorul ofera si un pachet de voci in limba romana, utilizarea este mult mai usoara, iar cei ce nu stapanesc o limba straina pot utiliza aspiratorul Roborock S6 Pure fara nicio problema.

Ca si puncte CONTRA am putea mentiona mecanismul mopului, care este unul oarecum ciudat, iesit din comun, ce poate pune dificultati unora dintre voi. Pretul de lansare a fost initial destul de mare, insa acum se gaseste la un pret accesibil in magazinele de specialitate.

Roborock S6 Pure Pret

Acest aspirator robot nu vine la un pret mic, deoarece face parte din gama aspiratoarelor robot de top, avand functii complexe si eficienta in ceea ce face.

In final, putem spune ca robotul Roborock S6 Pure se poate dovedi a fi o achizitie reusita.

Poate te intereseaza si:

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu