Miele WTR 860

Miele este un producator german de electrocasnice cunoscut pentru produsele sale premium, la preturi pe masura. Compania a fost infiintata in 1899 si inca de atunci sunt cunoscuti pentru produsele lor de inalta calitate.

De ce sunt produsele Miele asa de scumpe?

Pentru ca intreg procesul de fabricatie, de la primul surub, pana la vopseaua de pe exterior a masinii de spalat se bazeaza pe lucruri de calitate, materie prima de calitate si tot asa. Daca o masina clasica de spalat are durata medie de functionare de 7-10 ani, masinile de la Miele tind sa reziste 20 de ani in conditii de uz intens.

Masinile de spalat cu uscator Miele sunt scumpe si fiindca se bazeaza numai pe tehnologii noi, pe consum redus de energie si consum redus de apa. In lumea masinilor de spalat, Miele este gama de varf, precum Rolls Royce in piata automobilelor.

Miele WTR 860 WPM – pret, pareri, detalii

Miele Wtr 860 este una din cele mai scumpe masini de spalat cu uscator. Insa daca iti doresti ce e mai bun si situatia financiara iti permite, atunci se merita sa o cumperi. Aceasta masina este totodata si una din cele mai economice de pe piata, consumand putina apa si putina energie electrica la programele standard.

Puncte Pro:

  • Procesul de spalare este cotat la superlativ, cu rezultate foarte bune, fiind avantajat si de sistemul TwinDos – de dozare automata a detergentului.
  • Miele WTR 860 dispune de o varietate mare de programa de spalare si 10 programe de uscare.
  • Sunt testate pentru a rezista 20 de ani
  • Procesul de spalare si uscare are o durata mica de timp la cantitati mici. In anumite conditii, hainele sunt spalate si uscate in mai putin de o ora.
  • Este o masina de spalat foarte silentioasa, atat in procesul de spalare cat si in centrifugare.
  • Poate fi controlata direct de pe telefon.
  • O capacitate de spalare de 8kg este mai mult decat suficienta. Iar capacitatea de uscare de 5kg este de asemenea multumitoare. Difenreta insa dintre aceasta masina si altele la pret mai mic consta in faptul ca recomandarile producatorului sunt bazate pe date reale si teste, astfel incat se obtin rezultate excelente de spalare/uscare respectand indicatiile.

Puncte contra:

  • Pretul este enorm de mare pentru o familie cu salariul mediu.
  • Cantareste aproximativ 100 kg,

Este Miele WTR 860 cea mai buna masina de spalat cu uscator?

Bazandu-ne pe functionalitati, spalare, uscare, functii si inovatii – este posibil. Insa bazandu-ne pe raportul calitate/pret si pe bugetul unei familii normale pentru un astfel de aparat electrocasnic, cred ca putem gasi variante mai ieftine, care sa faca aproximativ aceeasi treaba.

Ca idee finala, daca iti permiti sa o cumperi, atunci nu mai sta pe ganduri, caci nu vei fi dezamagit de achizite.

Actualizat la data de 9 ianuarie 2023 de catre Andrei Popescu

Click to rate this post!
[Total: 13 Average: 3.4]

Lasă un comentariu