Philips AirFryer XXL HD 9650/90

Philips AirFryer XXL este considerata a fi cea mai buna friteuza cu aer cald in acest moment. Vine cu o serie de functii si sisteme inovative si totodata cu un spatiu de gatire generos.

Philips este cunoscut ca un brand de top care ne ofera produse de calitate pentru casa si bucatarie si nici in acest caz nu se abate de la regula, oferindu-ne o friteuza cu aer cald premium, care este pe primul loc in topul nostru cu cele mai bune friteuze fara ulei.

Friteuzele sunt o modalitate de a gati sanatos, de a gati fara ulei si aceasta abordare a stilului de viata sanatos incepe sa prinda din ce in ce mai mult si in tara noastra. Astfel, o friteuza cu aer cald va deveni un aparat electrocasnic de nelipsit in bucataria romanilor in urmatorii ani.

Specificatii si pareri friteuza Philips AirFryer XXL HD9650/90

Vine cu un spatiu mare de gatire, ce ne permite sa preparam pana la 6 portii.

Philips AirFryer XXL are 5 programe presetate de a gati, de la cartofi prajiti, la friptura sau chiar peste.

Are optiunea de a pastra mancarea calda inca 30 minute dupa ce a fost gatita.

Cosul de gatit si sertarul detasabil sunt usor de spalat in masina de spalat vase sau sub jetul de la chiuveta.

Friteuza PHilips AirFryer este foarte eficenta in gatire, avand un timp mediu de gatire de 1,5 ori mai bun decat cuptoarele electrcie. Putem prepara o friptura in doar 30 minute sau cartofi pai pentru toata familia in 25 minute.

Puncte Pro
Capacitate mare de gatire
Gatire rapida
Design modern
Mancare delicioasa
Nu necesita preincalzire
Puncte Contra
Voluminoasa
Putin cam scumpaIsi merita banii Philips AirFryer XXL? Pareri

Daca bugetul nu reprezinta o problema, da, cu siguranta isi merita banii. Este un produs premium care face foarte bine treaba pentru care a fost creat. Comparand Philips AirFryer XXL HD9650 cu alte friteuze am ajuns la concluzia ca aceasta este friteuza cu aer cald care gateste cel mai bine in momentul de fata.

Daca am cuptor electric incorporabil, de ce sa mai cumpar o friteuza?

Friteuza are un timp de gatire mult mai mic, nu necesita preincalzire si putem face portii pentru doar 1 – 2 persoane.

Cuptor electric sau friteuza cu aer cald?

Sunt 2 aparate diferite. Desi scopul lor este gatirea, cuptorul are rolul sau in bucatarie, fiind mult mai incapator. Friteuza este pentru a pregati mancaruri rapide, produse semipreparate, congelate, cartofi pai, fripturi, aripioare de pui crocante etc. Cu un cuptor electric putem face cele enumerate mai sus, dar mai vine cu o diversitate mare de intrebuintare.

Cat costa Phililps AirFryer XXL HD9650/90 ?

In momentul in care am scris acest articol, pretul este de 999 Ron pe eMag si Altex. Pentru a verifica pretul actual, dati click aici.

Este Philips AirFryer XXL 9650/90 friteuza cu cel mai mare pret de pe piata?

Raspunsul este Nu. Este detronata de urmatorul model, tot de la Philips, si anume: Philips AirFryer XXL HD986790 Smart Sensing. Adica de sora ei mai… noua. Aceasta din urma vine cu o tehnologie aparte, de a identifica ce anume punem la gatit si isi seteaza singura timpul de gatire. Din punctul meu de vedere, diferenta mare de pret nu este justificata, tocmai de aceea raman pe ideea ca e mai bine sa cumparam PHilips AirFryer 9650/90, avand un raport calitate/pret mai bun.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Lasă un comentariu