Cea mai bună placă de păr

Acasa » Ingrijire Personala » Cea mai bună placă de păr

Păr drept, bucle, cu alte cuvinte aranjare ca la salon în propria casă, aceasta este misiunea unei plăci de păr, la care apelează atât femeile, cât și bărbații pentru a arăta impecabil la orice eveniment. Și pentru că este nevoie de un produs de calitate pentru rezultate surprinzătoare, cu toții caută cea mai bună placă de păr din comerț.

De ce să alegem cea mai bună placă de păr?

Părul este o adevărată podoabă, iar de felul cum este îngrijit depind aspectul, sănătatea, dar și longevitatea sa. Prin urmare, folosirea produselor potrivite este cea mai indicată. O placă de păr bună nu doar că te ajută să-ți aranjezi părul exact așa cum îți dorești, dar îl și protejează, fiind blândă cu firul și redându-i frumusețea și strălucirea.

Este știut faptul că produsele care usucă sau aranjează părul sunt, de regulă, mai solicitante cu el, degradându-l în timp, dar dacă optezi pentru o placă de calitate, aceasta este mai „atentă”, astfel că te vei bucura doar de avantaje.

Cele mai bune produse! Recomandări

1. Placă profesională de păr Ediție Limitată L’Oreal Professionnel STEAMPOD 3.0 x Barbie, pentru coafare și îngrijire
cea mai buna placa de par loreal
Produsul care se află pe primul loc în topul nostru beneficiază de noi tehnologii astfel încât nu doar că aranjează părul, dar are și grijă ca acesta să se mențină hidratat și sănătos. Tehnologia cu abur te ajută să-ți netezești părul de două ori mai rapid, rezultatul menținându-se pentru o durată lungă. Părul va avea un aspect moale și natural, cu efecte pozitive pe termen lung.

Avantaje:
-instrument profesional patentat pentru stilizarea părului;
-dispune de tehnologie cu abur;
-coafuri de lungă durată;
-părul este îndreptat rapid;
-tehnologie dublă a plăcilor;
-confort îmbunătățit, față de modelul anterior Steampod 2.0;
-cordon rotativ pentru bucle realizate ușor;
– votată de mulți drept cea mai bună placă de păr
-autonomie a rezervorului de apă: 92 m păr.

Dezavantaje:
Preț ridicat.

Concluzie
Această placă profesională de păr este potrivită pentru un stiling rapid, dar de durată. Datorită tehnologiei cu abur, părul își menține aspectul hidratat și natural pentru mai mult timp, indiferent de tipul firului.
Verifica Pretul + alte Detalii
2. Placă și ondulator profesional BaBylissPRO ELIPSIS BAB3000EPE, 31 mm, 230°C
placa babyliss profesionala
Două avantaje pentru aranjarea părului, un singur produs. Cu ajutorul plăcii și ondulatorului BaByLiss Pro Elipsis stilizarea părului trece la următorul nivel. Produsul are o formă de elipsă și o suprafață cromată care îi permit să îndrepte, dar și să curbeze cu ușurință. Noua tehnologie FullWave Thermal Science asigură recuperarea instantanee de căldură pentru menținerea unei temperaturi constante.

Avantaje:
– sistem de încălzire cu două ceramice HiDensity, cu transfer rapid de căldură;
– până la 230 de grade Celsius;
– tehnologia FullWave Thermal Science;
– tehnologia IonMultiplier, care generează o concentrație mare de ioni, pentru un păr mai fin și mai strălucitor;
– cea mai bună placă de păr cu aburi la preț accesibil
– construcție exclusivă în formă de elipsă pentru o utilizare ușoară și eficientă;
– placă și ondulator într-un singur produs.

Dezavantaje:
– preț nu foarte ridicat, dar peste medie;

Concluzie
Persoanele care caută și o placă, și un ondulator pot opta pentru acest produs 2 în 1, care este perfect pentru o stilizare rapidă și de lungă durată.
Verifica Pretul + alte Detalii
3. Placă de păr BaByliss Steam Lustre 210°C, aburi, înveliș ceramic, 5 trepte
placa cu aburi babyliss lustre
Placa de păr BaByliss are mai multe opțiuni care o fac să fie o alegere înțeleaptă. Tehnologia Steam Lustre cu aburi, învelișul ceramic și cele 5 trepte de reglare vin în ajutorul celor care vor să-și aranjeze părul rapid, fie că este vorba de îndreptare sau bucle. Părul este protejat și se menține sănătos după coafare, indiferent că este subțire, vopsit sau natural.

Avantaje
– placă de păr cu aburi;
– obții păr drept sau bucle;
– oferă un plus de strălucire;
– protejează firul de păr;
– părul are aspect mătăsos;
– 5 niveluri de temperatură – de la 170 la 210 grade Celsius;
– plăci lungi și late;
– are piepteni detașabili;
– ideală și pentru părul creț,
– vine cu o husă termorezistentă.

Dezavantaje
– preț peste medie

Concluzie
Părul creț este „îmblânzit” cu ajutorul acestei plăci profesionale în 5 trepte de temperatură și cu sistem de aburi. Datorită ei părul nu doar arată bine, ci se și menține hidratat și sănătos.
Verifica Pretul + alte Detalii
4. Placă de îndreptat părul Remington Shine Therapy S8500, 230 grade, LCD
palca de par remington shine
Din acest top cu cele mai bune plăci de păr face parte și o placă de păr la un preț scăzut, dar care este foarte populară și apreciată. Modelul de la Remington are plăcuțe cu înveliș din ceramică superioară, care au și infuzie de ulei de argan, pentru a oferi părului mai mult luciu. Prin intermediul afișajului LCD se controlează temperatura, alegându-se din cele 9 setări, de la 170 la 230 de grade Celsius.

Avantaje:
– plăcuțe din înveliș ceramic;
– control digital al temperaturii;
– 9 setări de temperatură;
– preț mic;
– funcție de oprire automată după o oră;
– încălzire rapidă, în 15 secunde;
– funcție de creștere imediată a temperaturii și de blocare a acesteia;
– sistem de blocare a plăcilor, în vederea depozitării;
– husă termorezistentă

Dezavantaje:
– unii utilizatori spun că nu este eficientă pe părul creț

Concluzie
La un preț mai mult decât decent, această placă este una de calitate, care se încălzește în 15 secunde și îndreaptă părul rapid. Ajunge la o temperatură de 230 de grade Celsius. Daca bugetul este redus, aceasta este cea mai bună placă de păr ieftina.
Verifica Pretul + alte Detalii
5. Placă de îndreptat părul Philips Straight Care BHS675/00, 11 trepte, 230 grade
philips straight care
Datorită tehnologiei SplitStop, această placă de îndreptat părul previne vârfurile despicate. Sănătatea părului este pusă astfel în prim-plan, firele fiind protejate împotriva căldurii inutile. Pentru a lăsa părul îngrijit și strălucitor, bara ceramică conține infuzie de cheratină. În plus datorită tratamentului cu ioni, părul va fi drept și strălucitor.

Avantaje:
– tehnologie SplitStop împotriva vârfurilor despicate;
– plăci ceramice fine;
– senzorul UniTemp protejează părul împotriva căldurii inutile;
– bază ceramică îmbogățită cu infuzie de cheratină;
– tratament cu ioni, pentru păr drept și strălucitor;
– plăci extra lungi, de 105 mm, pentru îndreptare rapidă;
– 11 setări digitale de temperatură;
– vârf din material termoizolant;
– durată scurtă de încălzire (30 sec.);
– oprire automată;
– preț scăzut.

Dezavantaje:
Majoritatea utilizatorilor care și-au exprimat opinia se declară mulțumiți de produs, dar sunt și unele persoane care spun că părul nu-și menține aspectul drept până la următoarea spălare.

Concluzie
Placa de îndreptat părul de la Philips este un produs pe care și-l pot cumpăra cei care nu dispun de bugete mari pentru această achiziție, dar caută o placă ceramică de calitate.
Verifica Pretul + alte Detalii

Cum să alegi cea mai bună placă de păr

Când vrei să cumperi cea mai bună placă de păr trebuie să te informezi în privința câtorva aspecte importante, cum ar fi:

  • Tipul firului de păr

Primul lucru de care trebuie să ții cont când îți alegi placa de păr este tipul firului de păr: subțire, gros, creț, deteriorat. În funcție de acest aspect, îți vei alege produsul cel mai indicat. Spre exemplu, pentru părul fin și subțire, care se deteriorează ușor, este nevoie de o placă de păr care să permită ajustarea temperaturii în funcție de necesități. Pentru părul creț, care se încrețește rapid după coafare, este nevoie de o placă de păr mai lată și care are reglator de căldură.

  • Învelișul plăcii

Sunt mai multe tipuri de înveliș pentru placa de păr: turmalină, titan sau ceramică, fiecare având proprietățile sale. Pentru părul creț, poți opta pentru o placă prevăzută cu înveliș de turmalină, care se încălzește mai repede, dar și menține căldura pentru mai mult timp, în comparație cu una din ceramică. În cazul părului gros, care este mai dificil de îndreptat, se impune o placă de păr cu înveliș din titan, pentru că aceasta are trepte mai ridicate de căldură și permite coafarea părului la temperaturi mai mari.

  • Forma și mărimea plăcii

Persoanele care de abia încep să folosească o placă de păr ar putea lua în considerare plăcile de dimensiuni mici sau medii, care să aibă vârfurile izolate termic și care au butoane poziționate la îndemână, pentru că le va fi ușor să o manipuleze și să obțină coafurile dorite, fără să se accidenteze. Cu timpul vei reusi sa o manevrezi la fel de usor cum manevrezi statia de calcat, chiar daca la inceput parea greu.

Dimensiunile unei plăci de păr variază așadar. Majoritatea modelelor au o lățime de 2,54 cm, iar ce depășește această lățime se consideră a fi o placă lată. Sunt și plăci slim, care sunt perfecte pentru coafare sau pentru apropierea de zona scalpului.

  • Funcționalități

Cu cât placa de păr are mai multe funcționalități utile, care înlesnesc tot procesul de coafare, cu atât este mai bună. Printre cele mai dorite se află:

  • oprire automată – funcția este foarte importantă pentru acele momente când oamenii își fac coafura și ies rapid din casă, uitând să oprească placa sau să o scoată din priză. În funcție de model, pot fi plăci care se opresc automat dacă nu sunt folosite după câteva minute. În acest fel sunt prevenite accidente precum supraîncălzirea dispozitivului, topirea anumitor materiale sau suprafețe și chiar incendiile;
  • abur – unele modele oferă posibilitatea îndreptării cu abur, care este mult mai sănătoasă pentru păr. Acestea au un recipient care se umple cu apă și care, după folosire, lasă părul hidratat și cu un luciu sănătos. Cele mai bune plăci de păr par a fi cele cu abur;
  • senzori de protecție termică – aceștia au rolul de a detecta dacă este depășită temperatura care a fost selectată și de a o regla astfel încât să nu existe riscul de a se deteriora părul.
  • funcție Wet to Dry – plăcile cu această funcție permit și îndreptarea părului umed (nu ud!), pe lângă cel uscat.

Păreri finale

Plăcile de păr de nouă generație sunt eficiente și, pe lângă aspectul frumos coafat al părului, mențin și hidratarea acestuia pe termen lung. O astfel de investiție merită chiar și bugete mai mari, având în vedere că este una pentru mai mult timp și că se va reflecta în sănătatea, dar și aspectul părului.

Întrebări frecvente

Cum se curăță o placă de păr?

Curățarea plăcii de păr este importantă, pentru că poate prelungi durata de viață a produsului. Placa se poate curăța cu o cârpă umedă, dar și cu o cârpă îmbibată în alcool, cu care se freacă plăcile până rămân curate.

Ce este învelișul din turmalină?

Învelișul de turmalină este un material nou utilizat la plăcile pentru păr. El emite ioni negativi în momentul în care este încălzit, astfel că foliculii de păr se închid, rețin umiditatea, ceea ce înseamnă că părul va fi mai frumos.

Actualizat la data de 9 ianuarie 2023 de catre Andrei Popescu

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu