Mike Myers revine in comedia multi-personaj în emisiunea sa de pe Netflix The Pentaverate

Acasa » Stiri » Mike Myers revine in comedia multi-personaj în emisiunea sa de pe Netflix The Pentaverate

Mike Myers se întoarce la comedie într-o nouă emisiune Netflix, cu șase episoade, numită The Pentaverate, după ani de apariții rare în filme. Dacă trailerul care a avut premiera miercuri este ceva de urmat, acesta va fi tipul de proiect în care Myers alcătuiește aproape jumătate din distribuție – interpretează opt personaje diferite, potrivit Deadline.

Spectacolul, care va începe difuzarea pe 5 mai, are și actori de comedie precum Ken Jeong, Keegan-Michael Key și Jennifer Saunders. Se concentrează pe o societate secretă întunecată, și posibil care controlează lumea, numită Pentaverate. Potrivit voice-over-ului din trailer, pe care îl puteți urmări mai jos, acesta a fost început de cinci oameni care au fost etichetați drept eretici după ce au descoperit că Ciuma Neagră a fost cauzată de purici și șobolani (ceea ce explică toate măștile doctorilor ciumei).

Conceptul spectacolului provine dintr-o glumă dintr-un alt film cu Myers, So I Married an Axe Murderer. Puteți viziona acea scenă mai jos (nu vă faceți griji, nu există crime cu toporul în ea – doar calomnia colonelului Sanders).

A trecut destul de mult timp de când am văzut un proiect de comedie condus de Mike Myers – acesta este primul lucru important pe care l-am văzut scris de el după The Love Guru din 2008, în care Myers a scris și a jucat mai multe personaje. A jucat într-un puține filme de atunci, cum ar fi Inglourious Basterds și Bohemian Rhapsody and Terminal din 2018, dar acele proiecte nu sunt chiar la fel cu, să zicem, filmele Austin Powers pentru care este cunoscut Myers.

Netflix a fost într-o serie de comedie de interes general cu nume mari, precum Space Force cu Steve Carell, Red Notice (cu The Rock, Ritu Arya și Ryan Reynolds) și marea premieră de săptămâna trecută The Adam Project (cu Mark Ruffalo în rolurile principale). , Jennifer Garner și Ryan Reynolds).

Se simte un pic ca acea perioadă din 2014, când Netflix a comandat patru filme Adam Sandler, apoi a jurat că sunt atât de populare încât a trebuit să comande încă patru. Nu încerc să umbrez acest proiect Myers înainte de a ieși (te rog să nu mă rănești Myers Stans, iubeam The Spy Who Shagged Me și Shrek), dar pare că Netflix urmărește un manual similar de a obține vedete de comedii netflix. din anii 90 și începutul anilor 2000 pentru a crea conținut urmând stilul vechilor lor hituri. Hei, trebuie să facă ceva pentru ca oamenii să urmărească în timp ce crește prețurile și ia în considerare ca oamenii să plătească pentru a împărtăși parolele.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Publicat de Andrei Popescu in Stiri

Lasă un comentariu