Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Acasa » Electrocasnice » Masini de Spalat si Uscatoare » Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Timpul este cel mai important lucru din viata omului modern, iar oamenii din societatea moderna incearca constant sa castige timp prin toate mijloacele. Atunci cand vine vorba de uscarea rufelor, cu totii stim ca acest lucru necesita timp, atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Acum putem reduce insa acest timp de asteptare seminificativ cu ajutorul unui uscator de rufe performant, care nu doar ca usuca hainele, ci contribuie si la ingrijirea acestora. In acest articol va vom prezenta principalele caracteristici ale uscatorului de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B.

Cu ce se diferenteaza Electrolux PerfectCare800 EW8H4588B fata de restul uscatoarelor de rufe

  1. Sistemul GentleCare

Tesatura rufelor este afectata de caldura, iar daca acestea sunt supuse mai multor cicluri de uscare, in timp se pot deteriora. Sistemul GentleCare ofera aceeasi performanta insa la o temperature redusa aproape la jumatate fata de celelalte uscatoare de rufe, ceea ce prelungeste practic durata de viata a hainelor dumneavoastra.

  1. Sistemul SensiCare

Spre deosebire de uscatoarele de rufe conventionale, Electrolux PerfectCare800 EW458B cantareste practic umezeala din fiecare incarcatura si isi ajusteaza programul in asa fel incat sa economiseasca timp si energie fara sa afecteze calitatea ingrijirii. Acest lucru se face automat pentru ca tu sa scoti din uscator hainele perfect uscate intr-un timp cat mai scurt.

  1. Sistemul DelicateCare

Cu totii avem haine fabricate din diferite materiale, iar fiecare necesita o ingrijire aparte, chiar si atunci cand vine vorba de uscare. Tinand cont de tesatura hainelor, uscatorul PerfectCare800 de la Electrolux isi regleaza automat temperatura si miscarea pentru a pastra calitatea hainelor.

  1. Sistemul SmartSense

Este important ca fiecare haine sa fie uscata uniform, iar testatura sa fie protejata in intregime de supraincalzire, iar tocmai asta veti obtine cu ajutorul sistemului SmartSense.

  1. Programe pentru asternut de pat

Chiar si atunci cand vine vorba de incarcaturi mai mari, cum ar fi astertunurile de pat, uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare800 reprezinta cea mai convenabila si adaptabila solutie, uscand rapid fiecare tip de tesatura fara a utiliza cicluri in plus de uscare.

Acest model face parte din clasa de eficienta energetica A++, iar materialul cuvei in care se usuca practic hainele este fabricat din inox. Capacitatea de incarcare este de 8 kg, iar panoul de comanda dispune de un touch screen modern. Cum ne-au obsinuit, cei de la Electrolux atat cu uscatoarele, cat si cu masinile de spalat rufe, au reusit sa scoata un produs cu un raport calitate pret excelent, contribuind astfel la un confort sporit care nu costa o avere.

Pareri utilizatori uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Pe langa faptul ca nu sifoneaza hainele in timpul ciclurilor de uscare, multi utilizatori spun ca uscatorul imprima hainelor si un miros placut. Un alt aspect foarte important este faptul ca uscatorul este silentios, iar persoanele care detin animale de casa vor fi incantate sa descopere faptul ca filtrul de scame din uscator va curata tot parul de animale de pe haine. La terminarea ciclului de uscare, hainele raman pufoase si perfect uscate uniform, iar tu le poti imbraca imediat pentru ca nu necesita calcare, facandu-l unul din cele mai bune uscatoare de rufe din Romania. Majoritatea utilizatorilor s-au declarat extrem de multumiti de acest produs, avand in vedere faptul ca raportul calitate pret este unul potrivit.

Actualizat la data de 11 ianuarie 2023 de catre Andrei Popescu

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4]

Lasă un comentariu