Cele mai bune mini frigidere

Acasa » Electrocasnice » Cele mai bune mini frigidere

Mini frigiderele sunt niste frigidere mai mici, ideale pentru terasa, birou sau pentru studentii care stau la camin si au nevoie si de un frigider. Mai sunt cunoscute si sub numele de frigider minibar, frigidere pentru terasa sau sub numele de frigidere pentru bauturi.

Aceste aparate electrocasnice sunt foarte utile pentru terasa fiindca ne ajuta sa mentinem bauturile reci si la indemana, fara a face drumuri in casa la frigiderul principal unde ne contorizeaza sotia sticlele consumate 🙂

Fiind destul de mici, au un consum redus de energie electrica, dar cu putina organizare le putem face destul de incapatoare astfel incat sa avem intotdeauna un suc rece la indemana pentru noi, cat si pentru musafiri. Cele mai bune mini frigidere nu trebuie sa fie neaparat cele mai scumpe. Folosindu-le doar ocazional, nu as investi prea mult in aceste produse. Atat timp cat functioneaza corect si sunt incapatoare, nu trebuie sa ne uitam dupa brand-uri consacrate care vin cu un pret ridicat, dar fara alte mari beneficii.

Cele mai bune mini frigidere pentru terasa

1. Frigider minibar LDK BC 68
mini frigider LDK
LDK este un brand romanesc care produce electrocasnice si este intr-o continua crestere datorita calitatii produselor pe care le face. Produsele LDK sunt putin superioare altora de pe piata datorita materialelor de calitate din care sunt facute. In cazul acestui mini frigider cu congelator, LDK a facut de asemenea o treaba buna, avand un volum total de 65L, cu dimensiunile 64x45x51cm. Se remarca prin faptul ca desi este destul de voluminos la interior, are un consum de energie redus. Ne permite depozitarea peturilor de 2L atat pe usa cat si pe rafturi, avand o adancime generoasa.

Pentru un frigider pe terasa, il consider ideal, avand inaltimea de 64 cm nu este nici prea mic, dar nici prea mare incat sa deranjeze.
Verifica Pretul + alte Detalii
2. Frigider minibar Star-Light MBM-65FWH
frigider mini bar  Star Light
Este un produs asemanator cu primul din topul nostru, atat la pret, cat si la dimensiuni. Difera doar producatorul. Si acesta este o optiune buna de luat in considerare. Star Light este tot un brand romanesc, construit de eMAG. Nu putem spune ca produsele Star Light exceleaza, dar sunt numai bune pentru consumatorii cu buget mediu.

Mini frigiderul Star-Light MBM-65FWH este incapator si silentios, fiind ideal pentru tinut in magazie sau terasa. Ca si aspecte negative putem mentiona faptul ca lateralele se cam incalzesc. Dar asa fac cam toate minifrigiderele. Este disponibil in 3 culori: Gri, Alb si Negru.
Verifica Pretul + alte Detalii
3. Frigider minibar Candy CFO 050 E
minifrigider 41L Candy
Acesta este cu adevarat un mini frigider care ar trebui sa fie de nelipsit in gospodaria celor care stau la casa. Detin fix acest model de mai bine de 2 ani. Pe timp de vara il tin pe terasa pentru a depozita tot felul de bauturi, iar pe timp de iarna il urc in pod. Este un mini frigider ieftin, usor, micut, dar destul de incapator la interior.

Pe usa incape un singur pet de 2L sau o singura sticla inalta, insa le putem pune culcate pe raftul de sus. Iar pe raftul de jos intra fara probleme 10 beri. L-am clasat totusi pe locul 3, fiindca pentru cateva zeci de lei in plus putem opta pentru una din variantele de mai sus, care sunt mai incapatoare si au acelasi consum de energie electrica. Doar ca variantele de mai sus sunt si putin mai inalte.
Verifica Pretul + alte Detalii
4. Mini frigider cu congelator GORENJE RB391PW4
minifrigider cu congelator Gorenje
GORENJE RB391PW4 se incadreaza la limita in categoria mini frigiderelor, fiind mai mult un minifrigider incorporabil, de pus sub blatul de la bucatarie sau de integrat intr-o terasa sau foisor mai spatioase. Are o inaltime de 85cm si poate fi folosit precum un frigider normal, avand mai multe compartimente, doar ca este mai mic.
Verifica Pretul + alte Detalii

Merita sa cumparam un mini frigider sau sa optam pentru unul clasic si pentru terasa?

Chiar si cele mai bune frigidere clasice au un consum mai ridicat de energie electrica, fiindca sunt mari si au nevoie de o capacitate mai mare de racire. Pentru terase, mini frigiderele expuse in acest top sunt cele mai bune. Au dimensiuni reduse si totusi sunt destul de incapatoare incat sa tinem un numar considerabil de sticle de bauturi racoritare. Daca punem pe terasa un frigider mare, cel mai probabil va sta pe jumatate gol.

In concluzie, da, merita sa avem un mini frigider pe terasa pentru un confort sporit, intimitate si utilitate. Iar preturile acestor mini frigidere nu sunt deloc de speriat.

Te-ar putea interesa si:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Lasă un comentariu