Black Friday

Black friday este considerat cel mai important eveniment de reduceri al anului. De Black Friday majoritatea magazinelor online si fizice vin cu oferte considerabile de reduceri, indiferent de domeniul de activitate.

Black Friday este un eveniment international ce a luat nastere in Statele Unite ale Americii, dar care s-a raspandit usor in toata lumea. Acesta se tinea in ultima saptamana a lunii noiembrie, dand startul cumparaturilor de iarna, dar permitandu-ne sa cumparam diverse lucruri la pret redus. Datorita succesului dobandit in intreaga lume, data s-a schimbat si fiecare magazin isi tine propriul eveniment Black Friday in perioada stabilita de magazin insusi.

Cand se tine Black Friday in 2021?

Fiecare magazin si-a stabilit propria perioada de Black Friday. Emag va oferi reduceri de Black friday pe 12 noiembrie, pe cand la Altex evenimentul deja a inceput, tinandu-se din 28 oct pana pe 24 noiembrie.

Mai jos gasiti o serie de magazine cu reduceri de Black Friday 2021:

black friday emag
Emag este cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasiti cea mai variata gama de produse, incepand de la electrocasnice, televizoare, latpopuri, produse IT si pana la haine.

Click aici pentru oferta eMag de Black Friday!

chilipirul zilei
Chilipirul-zilei.ro este un website axat in general pe articole pentru casa si gradinarit, dar si o gama larga de produse premium de amenajari interioare sau exterioare, electronice si altele.

Click Aici pentru oferta de Black Friday!
vidaxl
VidaXL este un magazin online ce vinde in special produse pentru casa si gradina, mobilier, Do It Yourself si multe altele.

Click Aici pentru oferta VidaXL!